27.03.2017 — 12:52

Запрошуємо учнів загальноосвітніх навчальних закладів взяти участь у XX Міжнародному конкурсі шкільних медіа

 

З 27-29 квітня 2017 року в місті Миколаєві відбуватиметься XX Міжнародний конкурс шкільних медіа.

Даний захід дозволяє учням загальноосвітніх навчальних закладів проявити себе в якості журналіста, допомагає підвищити прозорість сфери загальної середньої освіти шляхом демократизації шкільних медіа.

Традиційно організаторами Міжнародного конкурсу шкільних медіа виступають Національна спілка журналістів України, Національна академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Минулого року в конкурсі взяли участь 2167 стінних, друкованих, електронних газет, фото-, теле-. та радіорепортажів з понад 700 закладів загальної середньої та позашкільної освіти з усіх областей України, а також Болгарії. Греції, Польщі, Білорусі, Грузії. Росії, Молдови та інших країн.

Вже традиційно підбиття підсумків та нагородження переможців XX Міжнародного конкурсу шкільних медіа відбудеться 28 квітня в м. Миколаєві.

Участь у заході візьмуть майже 300 юнкорів з різних областей України, а також з інших країн. Під час заходів Конкурсу юнкори зможуть не тільки дізнатися про кращі юнкорівські роботи, але й поспілкуватися з однолітками з різних областей України та інших держав, а також взяти участь у майстер-класах відомих журналістів України, зустрітися з керівниками провідних медіа, відомими громадськими діячами, дипломатами.

На офіційному сайті Коледжу преси та телебачення (www.kptv.in.ua) розміщені: Анкета-заявника, перелік номінацій, умови участі у конкурсі та Положення про XX Міжнародного конкурсу шкільних медіа.

Контактні телефони: 0(512)-50-00-30 Марина Головченко.