27.03.2017 — 12:58

Увага! Благодійна акція 2017 — “Я хочу бачити життя”

Акція 2017 — “Я хочу бачити життя”

Фонд «Серце до серця» проводить ХІI Всеукраїнську благодійну акцію, яка триватиме з 9 березня  до 9 квітня 2017 рік. Кошти збиратимуться на придбання медичного обладнання для дітей з вадами зору в обласну дитячу лікарню.

Здійснити онлайн-пожертву на період проведення Благодійної акції (до 9 квітня 2017 року включно) – https://api.fondy.eu/s/Ou7n

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить благодійні акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей. На зібрані кошти фонд закуповує медичне обладнання та встановлює у в дитячі обласні лікарні України для безкоштовного користування українцями.

Про діяльність ВБФ “Серце до серця”

Мета та цілі:

ВБФ «Серце до серця» https://sercedoserca.com.ua вже протягом 12 років веде активну громадську діяльність з метою  розвитку волонтерського руху в Україні та виховання молоді у дусі відповідальності та патріотизму.

Організовуючи щорічні благодійні акції щодо збору коштів на медичне обладнання фонд має на меті такі цілі: популяризувати прозору звітність благодійної діяльності, попередити хвороби на стадії ранньої діагностики, покращити стан медичного обладнання в лікарнях, розвиток волонтерського руху за принципами європейських стандартів (за прикладом Польщі), виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України.

Результати:

Протягом 2006 – 2016 років, силами волонтерів, за підтримки громадських і бізнес- організацій та засобів масової інформації, було закуплено медичного обладнання на суму 28 772 256,86 грн. та поставлено в територіальну дитячу лікарню по всіх областям України.

Перелік закупленого медичного обладнання за всі роки діяльності за посиланням – www.sercedoserca.com.ua/ua/medichne-obladnannja/