27.03.2017 — 18:02

Всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру»

У 2017 році продовжується  Всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру», яка була започаткована у листопаді 2016 року за ініціативи Мінприроди України та Української греко-католицької церкви. Цього року до проведення акції долучаються національні природні парки та біосферні заповідники.

В рамках акції проводяться заходи, спрямовані на налагодження співпраці між різними організаціями та гуртування громад довкола ідеї збереження природи і миру. Акція покликана привернути увагу до питань бережливого ставлення до природного середовища, збереження та примноження скарбів природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

Серед заходів 2017 року – облаштування зелених зон, висадження саджанців та створення Алеї миру або Алеї зеленого майбутнього. Пропонується провести акцію у період з 25 березня по 2 квітня цього року та приурочити її до відзначеної на цей період екологічної дати «година Землі».

Департамент екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації запрошує всіх бажаючих долучитися до акції «Посади дерево миру».

Посадивши дерево, Ви залишите часточку себе на нашій чарівній планеті Земля. Пам’ятайте: великі зміни можливі завдяки маленьким справам!

 

За інформацією Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації