30.03.2017 — 15:44

Валерій Олійник взяв участь у розширеному засіданні Наглядової ради Хмельницького університету управління та права

Сьогодні т.в.о.заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник взяв участь у розширеному засіданні Наглядової ради Хмельницького університету управління та права. Провів засідання голова Наглядової ради народний депутат України Сергій Мельник. Це перше засідання цього органу, тому його було присвячено обговоренню  організаційних питань та питань щодо планів подальшої роботи.

У вступному слові ректор Хмельницького університету управління та права Олег Омельчук окреслив основні напрямки діяльності університету, розповів, як саме зміниться процес підготовки вузі у зв’язку з припиненням набору студентів на підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст», та з якими проблемами доводиться навчальному закладу стикатися у процесі роботи. Також він зазначив, що досвід Хмельницької області, яка першою в Україні у свій час створила комунальний вуз, є унікальним. Саме тому необхідно спільними зусиллями цей здобуток не лише зберегти, а й примножити.

Сергій Мельник підкреслив, що необхідно зробити все можливо, щоб випускники Хмельницького університету управління та права отримували підготовку високого рівня, яка б дала можливість їм претендувати на престижні робочі місця вже після завершення навчання, а сам вуз міг вільно конкурувати із відомими навчальними закладами держави.

Далі учасники засідання обрали секретарем Наглядової ради Хмельницького університету управління та права Сергія Цица, начальника юридичного відділу виконавчого апарату обласної ради. Також члени ради розглянули та погодили Положення про Наглядову раду Хмельницького університету управління та права та   визначили склад робочої групи щодо розроблення Регламенту роботи Наглядової ради.

Окремо було обговорено основоположні та першочергові напрямки діяльності Наглядової ради Хмельницького університету управління та права.