31.03.2017 — 14:33

Свій 90-річний ювілей відсвяткував житель с. Плесни

30 березня ветерану Другої світової війни, учаснику війни Олексію Матвійчуку, який проживає в селі Плесна Шепетівського району, виповнилося 90 років. У цей день до оселі іменинника завітали представники районної влади та сільський голова.

На адресу ювіляра прозвучало багато теплих і зворушливих привітань. За внесок у боротьбі проти нацистських загарбників, післявоєнну відбудову села, багаторічну сумлінну працю, патріотичне виховання підростаючого покоління та з нагоди 90-річчя від дня народження Олексій Кирилович був нагороджений Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради, Вітальним листом районної ради ветеранів війни та праці, квітами та подарунками.

«Для мене честь стояти сьогодні поруч з Вами. Я пишаюся тим, що в нашому селі живуть такі люди як Ви. Впевнений, що Ваша самовідданість та патріотизм завжди будуть прикладом для молодого покоління. Здоров’я, сили та наснаги Вам!» – сказав у своєму вітальному слові сільський голова Микола Павлюк.

Привітавши ювіляра, гості поспілкувалися з його родиною, які розповіли про життєвий шлях Олексія Кириловича, про те, як воював під час Другої світової війни, про виховання чотирьох синів, поділилися спогадами про щедро насичені подіями роки.

Тож бажаємо ювіляру усіляких гараздів та довголіття при доброму здоров’ї.

За матеріалами Шепетівської РДА