03.04.2017 — 11:33

Представлення голів райдержадміністрацій

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук офіційно представив активу району новопризначеного голову Полонської районної державної адміністрації Віктора Солодкого.

Відповідно до розпорядження Президента України від 1 квітня 2017 року №73/2017-рп головою Полонської районної державної адміністрації призначено Солодкого Віктора Володимировича.

Олександр Корнійчук зачитав розпорядження Президента України про призначення Солодкого Віктора Володимировича головою Полонської районної державної адміністрації та висловив сподівання, що Віктор Солодкий налагодить конструктивну роботу з державними службовцями, головами ОТГ, районною радою та її депутатським корпусом, керівниками організацій, підприємтв та установ району, громадськими організаціями та забезпечить виконання усіх завдань задля належного соціально-економічного розвитку району.

Новопризначений керівник району запевнив, що добре розуміє вимоги часу і покладену на нього відповідальність, подякував за високу довіру та  наголосив, що докладе усіх зусиль для успішної та злагодженої роботи усіх гілок влади на Полонщині .

Також відповідно до розпорядження Президента України від 1 квітня 2017 року №74/2017-рп головою Шепетівської районної державної адміністрації призначено Підопригору Романа Борисовича.

Офіційне представлення новопризначеного очільника району відбулось за участю заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Янушевського, голови районної ради Петра Дзяворука.

«Перед місцевими органами влади стоять ключові завдання – вирішення нагальних питань, налагодження тісної співпраці з територіальними громадами та стабілізація ситуації на місцях», – сказав Володимир Ілліч. Він також привітав та побажав новопризначеному голові плідної праці на благо територіальної громади та України.

В свою чергу Роман Борисович подякував за довіру Президенту України, голові Хмельницької облдержадміністрації Олександру Корнійчуку та зазначив, що готовий роботи все від нього залежне, аби, поважаючи думку громадян, розвивати район, об’єднувати зусилля всіх інституцій заради майбутнього України.