03.04.2017 — 17:21

В облдержадміністрації відбувся особистий прийом громадян

Сьогодні т.в.о. заступника голови-керівника апарату адміністрації Юрій Бирка провів особистий прийом громадян.

Із проблемами та запитаннями до обласної влади звернулося 66 громадян. Переважна частина звернень стосувалася виділення матеріальної допомоги на лікування, у тому числі і дороговартісне.

Окрім того, від декількох  громадян надійшли заяви з проханням допомогти у вирішенні спірних земельних питань. Серед них було і колективне звернення щодо розірвання договору оренди земельних паїв.

Також під час прийому  порушувалися питання щодо здійснення пасажирських перевезень на маршруті Хмельницький-Волівці через Білогір’я; самовільного будівництва; сприяння у закупівлі підручників для учнів музичних шкіл області, тощо.

До розгляду окремих питань були залучені представники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також представники Укртрансбезпеки, Держпраці, Держгеокадастру в Хмельницькій області.

Усі звернення перебуватимуть на особистому контролі в голови облдержадміністрації Олександра Корнійчука та будуть розглянуті у терміни, передбачені законом. Про результати розгляду запитувачі будуть повідомлені письмово.