07.04.2017 — 12:47

Стартував Всеукраїнський щорічний Фестиваль-конкурс «ART-UKRAINE»

Громадською організацією «Народна Україна» протягом березня-липня 2017 року проводиться Всеукраїнський щорічний Фестиваль-конкурс «ART-UKRAINE».

Метою Фестивалю є популяризація театрального мистецтва в Україні, сприяння творчості місцевих професійних театральних колективів із різних областей України як основного чинника підняття рівня культури серед населення, розвитку нових форм театральної діяльності в Україні тощо.

Унікальність  конкурсу полягає у тому, що роль журі на себе беруть глядачі, які оцінюватимуть вистави та гру акторів.  До участі запрошуються академічні театральні колективи.

  Реалізація проекту передбачає наступні етапи:

  1. Проведення відбіркового туру – перегляд організаційним комітетом конкурсних вистав на «рідній сцені» театру (період: з 1 квітня по 28 червня 2017 року). Передбачається обрання 5 колективів – переможців етапу. На цьому етапі переможців обирають виключно глядачі.
  2. Конкурсний етап в м. Києві. На цьому етапі переможців обирає професійне журі із залученням відвідувачів вистав (орієнтовно 2-3 липня 2017 року).
  3. Нагородження переможців та учасників Фестивалю-конкурсу. Так, передбачається, що всі учасники другого етапу Фестивалю-конкурсу отримають цінні подарунки, а головний переможець буде нагороджений грошовою премією.

  Заявки на участь у Фестивалі-конкурсі надсилайте на e-mail: [email protected].

За додатковою інформацією прохання звертатися до організаційного комітету Фестивалю за телефонами 044-288-07-53, 068-989-75-32. Більше подробиць про Фестиваль-конкурс – на сайті www.nu.org.ua.