10.04.2017 — 12:01

Обласний фестиваль “Тато, мама, я – спортивна сім’я” у Хмельницькому

08 квітня обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласним відділенням НОК України провели обласний фестиваль “Тато, мама, я – спортивна сім’я”.

Мета даного заходу: формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом; зміцнення психологічних та емоційних стосунків у сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей; спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

У обласному фестивалі взяли участь переможці І етапу міських та районних змагань, які нещодавно відбулись у населених пунктах області. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Свою майстерність та спритність сім’ї показували у естафетах: “Флорбол”,”Метання дротиків у ціль”, “Човниковий біг”, “Гонка повітряних куль”, “Садіння і збір картоплі ” та у спортивній вікторині.

І місце зайняла сім’я Верхола (м. Волочиськ), ІІ місце – сім’я Гетманчук (м. Шепетівка), ІІІ місце – сім’я Мельник (м. Хмельницький).

Це було справжнє спортивне свято для учасників заходу. Батьки і діти отримали незабутнє враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Команди нагороджені грамотами, медалями, вимпелами, брелоками, призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами обласного відділення НОК України.