13.04.2017 — 11:24

У с.Печеськи Хмельницького району урочисто відкрили дитячий садок “Джерельце”

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття знань. Тому завданням влади є максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність, а також всебічний розвиток особистості дитини.


12 квітня у с.Печеськи урочисто відкрили дитячий садок “Джерельце”, розрахований на 18 дітей. Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їхніх батьків, адже садочка не було у селі 35 років. Дошкільний навчальний заклад розташували у будівлі місцевої школи. Тут створили належні умови для виховання та навчання дошкільнят: сучасними меблями облаштовані спальня, ігрова кімната, є своя кухня та їдальня, впорядкований санвузол.

На урочисте відкриття завітали заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, голова райради Юрій Мельник, Лісовогринівецький сільський голова Віталій Гралюк, староста села Печеськи Петро Омельянов, отець Ігор Токар, представники депутатського корпусу та інші запрошені.

Посадовці привітали дітей, батьків та колектив працівників із відкриттям нового затишного садочку, побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі, а також вручили подарунки. В свою чергу юні вихованці Джерельця та учні місцевої школи підготували для гостей яскраві творчі номери.

Після урочистого перерізання символічної стрічки, що ознаменувало офіційне відкриття дошкільного навчального закладу, присутні мали змогу оглянути приміщення садочку.

За інформацією Хмельницької райдержадміністрації