26.04.2017 — 09:52

Серед студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів Хмельниччини оголошено конкурс на «Кращий слоган з охорони праці»

В рамках проведення Дня охорони праці, Управління Держпраці у Хмельницькій області з метою формування відповідального ставлення до життя та здоров’я під час виконання трудових обов’язків, популяризації серед студентства цінностей прав людини на належні, безпечні і здорові умови праці серед студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів оголосило проведення конкурсу «Кращий слоган з охорони праці».

Завдання Конкурсу – здійснити відбір найкращих слоганів присвячених питанню охорони праці та забезпечити умови розвитку та реалізації творчих здібностей талановитої молоді.

Головним критерієм для відбору робіт переможців є їх спрямованість на створення належних, безпечних і здорових умов праці. Слогани будуть використовуватися для підвищення культури охорони праці та пропаганди безпечної праці.

У Конкурсі беруть участь студенти професійно-технічних та вищих навчальних закладів, які починаючи з 25 квітня по 30 травня 2017 року надішлють на електронну адресу Управління Держпраці у Хмельницькій області [email protected] заявку на участь у Конкурсі, форма якої додається, та вигаданий слоган присвячений охороні праці (у темі електронного листа вказувати «Слоган»).

Порядок проведення Конкурсу

Заява учасника Конкурсу

За інформацією Управління Держпраці у Хмельницькій області