28.04.2017 — 13:51

Роботи по запуску обладнання на Хмельницькому державному експериментально-протезно-ортопедичному підприємстві тривають

27 квітня у Хмельницькому під головуванням заступника голови облдержадміністрації Валерія Олійника  відбулося чергове засідання робочої групи з перевірки використання обладнання на Хмельницькому державному експериментально-протезно-ортопедичному підприємстві.

 На засіданні були також присутні директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Лукомська, представники громадських організацій інвалідів, засобів масової інформації, працівники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, підприємства.

На порядок денний було винесено питання про виконання рекомендацій робочої групи з перевірки використання обладнання на Хмельницькому державному експериментально-протезно-ортопедичному підприємстві від 09 березня 2017 року.

Ігор Ліщук, директор Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства, поінформував присутніх про те, які заходи були вжиті за минулих півтора місяці. Зокрема, він повідомив, що проведено роботу по здійсненню сертифікації обладнання, введено в експлуатацію 90% відсотків з усього обладнання, що не використовувалось. Обладнанню присвоєні відповідно інвентарні номери.

Також Ігор Ліщук поінформував присутніх, що для введення в експлуатацію ливарної машини необхідно здійснити пусконалагоджувальні роботи. Також посадовець зауважив, що підприємство не може самостійно здійснити всі необхідні операції, тому для виконання робіт необхідне  залучення висококваліфікованих фахівців.

Директор підприємства запевнив усіх присутніх, що керівництво та колектив підприємства вживає усіх необхідних заходів, аби виробничий комплекс запрацював у повному обсязі у найближчий час.

Далі усі присутні мали змогу оглянути обладнання.

За результатами засідання члени робочої групи доручили директору Хмельницького державного експериментально-протезно-ортопедичного підприємства продовжити роботи, необхідні для введення в експлуатацію ливарної машини.

Також було вирішено, що після повного введення в експлуатацію обладнання робоча група знову збереться на засідання.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації