29.04.2017 — 20:31

З нагородами з Кропивницького…

Наприкінці квітня у м.Кропивницькому на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбувся Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості присвячений Дню Землі. У фестивалі взяли участь близько 300 талановитих дітей з  Донецької, Запорізької, Київської, Кіровоградської,  Полтавської, Рівненської, Харківської, Черкаської областей. За сприяння Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді у заході також взяли участь вихованці центрів дитячої та юнацької творчості міст Старокостянтинова та  Шепетівки.

Під час проведення фестивалю всім учасникам найбільше запам’ятались майстер-класи, творча майстерня «Немає переводу добрим звичаям народу», виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, конференції та екскурсії – програма учасників була неймовірно насиченою і водночас дуже цікавою. Окрім того представники команд з різних номінацій висадили алею кущів самшиту перед приміщенням Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, місцем, яке щороку гостинно приймає сотні активних і творчих юних українців.

Цьогоріч учасники Хмельниччини повернулись з декількома нагородами, а саме: у номінації «Українські народні ігри і забави» І місце вибороли учасники клубу «Витоки» разом з хореографічним гуртком «Самоцвіти» Старокостянтинівського міського центру дитячої та юнацької творчості (керівники Шерстобітова Л. В. і Сукач О. О.), у номінації «Громадська думка» ІІ місце здобули учасники школи лідерів Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Рула С.М.) та в номінації «Види українського народного мистецтва» ІІІ місце зайняв Сімчук Артем, вихованець Зразкового художнього колективу гуртку «Вироби зі шкіри» Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості.

Вітаємо наших юних талантів та бажаємо ще більше нових і творчих досягнень!