18.02.2016 — 18:10

Аграрна весна вже на порозі

IMG_0725

Проведення весняно-польових робіт – надактуальне питання, яке постало перед аграрним сектором області. Тому, за ініціативи заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка 18 лютого відбувся круглий стіл за участю Олександра Корнійчука, директора Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академії аграрних наук (м. Вінниця) з представниками Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та аграріями області.
Основною метою зустрічі всі присутні визначили напрацювання спільних рекомендацій для їх подальшого використання в проведенні комплексу весняно-польових робіт.
У своєму виступі Олександр Корнійчук вкотре наголосив на тому, що цьогоріч погодні умови складаються неоднозначно. Тому необхідно невідкладно зайнятись підживленням озимих культур і проводити посів ярих культур, щоб не втратити вологу.

Присутні уважно вислухали доповідача і задали низку питань, які допоможуть в організації та проведенні весняно-польових робіт і не тільки.
Підводячи підсумки круглого столу, Володимир Кальніченко подякував усім за плідну працю та зазначив, що для того, щоб мати хороший результат усі заходи на полі потрібно проводити вчасно, добросовісно та якісно.IMG_0724
Усі напрацьовані під час зібрання рекомендації буде надіслано на районні державні адміністрації задля їх подальшого практичного застосування .

 

М. Калина