19.05.2017 — 14:09

Відзначення Дня Південного Бугу

З приходом весни, люди найбільше прагнуть провести час на природі, на свіжому повітрі. Затишна місцевість біля річки приваблює відпочиваючих, проте, нажаль, не всі відповідально ставляться до збереження довкілля.

В рамках відзначення Дня Південного Бугу, 17 травня 2017 року відбулося прибирання прибережної захисної смуги р. Південний Буг.

Працівники Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації разом з Хмельницьким обласним управлінням водних ресурсів, Управлінням з питань екології та контролю за благоустроєм міста Хмельницької міської ради, Департаментом освіти і науки облдержадміністрації та Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області прийняли участь у благоустрої та упорядкуванні прибережної захисної смуги річки Південний Буг в м. Хмельницький (від вулиці Степана Бандери до вулиці Старокостянтинівське шосе).

Також, 19 травня 2017 року, з метою нагадування про надзвичайну важливість водних ресурсів річки для оточуючого середовища і розвитку суспільства регіону, відбулося засідання круглого столу на якому піднімалися питання “Хвилі Південного Бугу”, “Моніторинг річки Південний Буг”, “Проблемні питання р. Південний Буг та шляхи їх вирішення”.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації закликає Хмельничан та гостей міста бути бережливими та небайдужими до навколишнього природного середовища, прибирати сміття після відпочинку на природі.

Пам’ятаймо! Лише в чистому та облагородженому середовищі розвиваються благородність і відповідальність особистості.

 

За інформацією Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації