27.05.2017 — 15:34

36 родин прикордонників отримали сертифікати на житло

27 травня 2017 року 36 сімей отримали ключі у новому житловому будинку, побудованому для військовослужбовців Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Участь у відкритті новобудови та вручені ключів військовослужбовцям взяли Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Віктор Назаренко, заступник Голови Адміністрації Президента України Валерій Кондратюк, голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук, голова обласної ради Михайло Загородний, представники силових відомств Хмельниччини, духовенство та гості.

  

Варто відмітити, що серед 36 сімей, які сьогодні отримали ключі, 12 – учасники антитерористичної операції.

«Дозвольте привітати Вас, шановні новосели, із цією знаменною подією в Вашому житті. Підвищення соціальних гарантій персоналу є одним з основних завдань на шляху реформування нашої служби. І сьогодні мені надзвичайно приємно передавати високоякісне житло прикордонникам, серед яких є учасники АТО та ветерани служби», – звернувся до присутніх з вітальним словом Арсен Аваков.

Відкриття дверей нового житлового будинку є переконливим свідченням турботи держави про своїх громадян.

Вітаючи з цією визначною подією Олександр Корнійчук побажав новоселам  тепла, дитячого сміху в кожній квартирі, сімейного затишку та всіляких гараздів.

«Цього святкового дня висловлюю також глибоку вдячність усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов’язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни», – відзначив очільник області.

Добрим словом та хвилиною мовчання учасники урочистостей згадали тих своїх товаришів, бойових побратимів, які відстоювали цілісність і незалежність України, і, на превеликий жаль, віддали за це власне життя.

Під час урочистостей також було нагороджено військовослужбовців і працівників Академії Державними нагородами та відомчими відзнаками.

Після вручення ордерів на житло та ключів від квартир високі гості оглянули його та поспілкувалися зі щасливими мешканцями новобудови.