01.06.2017 — 09:15

“Тиждень машинобудування в області”. Фотозвіт.

ДП «Новатор»

Дата заснування – 1966 рік.

Успішне державне підприємство, що спеціалізується на виробництві інструментів і обладнання для вимірювання, дослідження та навігації. Здійснює випуск апаратури радіозв’язку та безпеки руху на залізничному транспорті, приладів енергозбереження, системи автоматизованого контролю обліку енергоносіїв АСКОЕ; медичної техніки, автоматичних вимикачів, світлодіодних світильників. Учасник державного концерну «Укроборонпром», забезпечує виготовлення радіолокаційних прицільних та розвідувальних комплексів для літаків, а також спеціальної контрольно-повірочної апаратури для вказаних виробів.

 

ПАТ «Завод «ТЕМП»

Дата заснування – серпень 1977 року.

Спеціалізується на виготовленні польових трубозварювальних баз і систем центрування, які використовуються при будівництві та ремонті магістральних трубопроводів різних діаметрів. Підприємством розроблено комплекс устаткування для автоматичного зварювання неповоротних стиків труб, який дає змогу значно пришвидшити зварювання кореневого проходу шва на трасі, а відповідно – й темп будівництва трубопроводу.

ПАТ «Укрелектроапарат»

Дата заснування – 4 травня 1957 року.

Майже 60 років перебуває серед лідерів трансформаторобудування України та держав ближнього зарубіжжя. Завод спеціалізується на виготовленні 22 типів та біля 850 типовиконань трансформаторів, комплектних трансформаторних підстанцій потужністю від 10 кВА до 6300 кВА класами напруги від 3 до 35 кВ, які використовуються у комунальному господарстві, аграрному комплексі, на залізничному транспорті, нафтових та газових родовищах, промисловості, облаштуванні міських новобудов, ліній метро, промислового котельного устаткування, а також газорозподільчої апаратури.