02.06.2017 — 16:38

Визначено переможців конкурсу “Кращий за робітничою професією”

02 червня на базі Вищого професійного училища № 11 проведено конкурс «Кращий за робітничою професією» серед працівників промислових підприємств машинобудівної галузі області, який став завершальним етапом “Тижня машинобудування в області”.

Конкурс проводився за двома спеціальностями – “електрозварник” та “токар”. Учасники конкурсу по черзі, шляхом жеребкування, визначали номер робочого місця. Після цього конкурсанти вирушили до окремого кабінету, аби прослухати інструктаж з охорони праці. Протягом двох годин кращі працівники промислових підприємств машинобудівної галузі області змагалися за звання “Кращий за робітничою професією”.

За результатами проведеного конкурсу «Кращий за робітничою професією» за спеціальністю «Токар» призові місця здобули:

1 місце – Сюткін В’ячеслав В’ячеславович ДП «Красилівський агрегатний завод»;

2 місце – Музика Віталій Петрович ПАТ «Укрелектроапарат»;

3 місце – розділили між собою Бровченко Микола Станіславович ПАТ «Завод «ТЕМП» та Андрухов Василь Анатолійович ДП «Новатор».

Кращими за професією «Електрозварник» стали:

1 місце – Легенчук Олександр Миколайович ТОВ «Завод Красилівагромаш»;

2 місце – Якимчук Михайло Олександрович ПАТ «Укрелектроапарат»;

3 місце – Паздерник Роман Володимирович ПАТ «Завод «ТЕМП».

По завершенню конкурсу, Олег Гуменний вручив переможцям відзнаки обласної державної адміністрації та привітав всіх учасників та відповідальних за організацію і проведення конкурсу осіб з успішно проробленою роботою.

З особливою вдячністю посадовець звернувся до керівників підприємств, які взяли активну участь в організації та проведенні конкурсу. Також окрему вдячність було висловлено керівництву Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олегу Фасолі та Антоніні Харчук, директору Державного навчального закладу «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького» Василю Селізару за організовані екскурсії учнівської молоді, прекрасно підготовлену базу та кваліфіковано розроблені завдання, художню частину та музичний супровід для проведення конкурсу.

“Область може пишатися такими підприємствами. Завдяки Вашим зусиллям створюються нові робочі місця, підтримується належний рівень соціального забезпечення та гідні умови праці, здійснюється виплата достойної заробітної плати за «ювелірно» виконану роботу, своєчасно сплачуються податки. Нам вдалося зробити перші, такі необхідні кроки, з метою підняття престижу робітничих професій серед учнівської молоді”, – додав Олег Вікторович.