09.06.2017 — 14:57

Журналістів області привітали з професійним святом

Журналістика – цікава і важка професія. Вона вимагає фундаментальних знань, швидкої реакції та неабиякої впевненості. Професійне свято – День журналіста, встановлено згідно з Указом Президента України від 25 травня 1944 року на підтримку ініціативи делегатів  І Всеукраїнського з’їзду  редакторів газет і журналів в день прийняття Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів.

Сьогодні мас-медіа Хмельниччини приймали вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста.

Кращих представників засобів масової  інформації привітали т.в.о. першого заступника голови адміністрації Олег Гуменний, голова обласної ради Михайло Загородний.

“Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня журналіста. Ваша робота дуже багато значить, адже важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя. У цей святковий день бажаю Вам сили та енергії, невичерпної наснаги та наполегливості, гострих фраз, влучних нотаток, безстрашних викриттів і удачі на цікавому, але часом ризикованому журналістському терені”, – зазначив Олег Вікторович під час урочистостей.

Кращим журналістам області посадовець вручив відзнаки обласної державної адміністрації.

Гарного настрою усім присутнім додала концертна програма.