16.06.2017 — 16:49

Олег Гуменний взяв участь у відкритті реконструйованого приміщення пологового відділення Волочиської ЦРЛ

Сьогодні, напередодні Дня медичного працівника, відбулось відкриття реконструйованого приміщення пологового відділення Волочиської центральної районної лікарні.

Участь у заході взяли народний депутат України Сергій Лабазюк, т.в.о заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний, керівництво району. Після традиційного перерізання стрічки присутнім показали, як відремонтували та облаштували пологове відділення.

Пологове відділення розраховано на 20 ліжок. На проведення ремонтних робіт використано  350 тис. грн. спонсорських коштів.

Відкриття цього відділення створює чудові умови для вагітних жінок і новонароджених дітей. Відремонтована частина пологового відділення відповідає всім вимогам високого рівня надання медичної допомоги (враховуючи температурний режим для новонароджених та породіль),  сучасної перинатальної допомоги й дотримання протиепідемічних та санітарно-гігієнічних вимог перебування пацієнтів. Головний лікар подякував народному депутату Сергію Лабазюку, керівництву області та району за сприяння і допомогу, а колективу відділення за сумлінну роботу.

Також до Дня медичного працівника у ЦКД «Гармонія» відбулись урочисті заходи.

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, відданість справі та з нагоди професійного свята, кращих медичних працівників, відзначили грамотами, подяками подарунками, та грошовими винагородами.

На завершення заходу відбувся святковий концерт за участю художніх колективів міста.