21.06.2017 — 17:04

У «Дністровській чайці» відзначили Олімпійський день

Вже стало доброю традицією в усьому світі до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року) відзначати Олімпійський день. В рамках святкування Міжнародного Олімпійського дня 21 червня у дитячому таборі відпочинку «Дністровська чайка», що знаходиться у с. Врублівці Кам’янець-Подільського району, відбулося спортивне свято. Метою заходу стала популяризація фізичної культури, спорту, олімпійського руху та пропаганда здорового способу життя.

Привітати учасників «Олімпійського дня – 2017» завітали заступник голови Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Микола Чумак та завідувач сектору з питань молоді та спорту Віктор Дорож. Відкриваючи змагання, Микола Петрович зазначив, що Олімпійський день – це свято спорту, яке об’єднує людей, незалежно від віку та статі навколо олімпійських цінностей та здорового способу життя. Представник влади побажав учасникам легкого старту та переможного фінішу, а також висловив сподівання, що такий захід відбуватиметься щороку і кількість його учасників лише зростатиме.

Близько 200 дітей з Луганської та Донецької областей, дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених сімей, які наразі перебувають у таборі відпочинку, взяли участь у забігу.

Переможців та призерів змагань нагородили сертифікатами учасників Олімпійського дня та подарували канцтовари з олімпійською символікою. Решта маленьких спортсменів, які взяли участь у забігу, отримали заохочувальні призи.

Такі заходи сприяють вихованню молодого покоління в дусі поваги, дружби, доброзичливості та інших моральних та фізичних якостей, які лежать в основі життя нашого суспільства, нашої нації.

За інформацією Кам’янець-Подільської райдержадміністрації