22.02.2016 — 15:34

Юнаки з Ізяслава стали чемпіонами України

DSC00074З 19 по 21 лютого в спортивному комплексі Ізяславської ДЮСШ проходили фінальні ігри чемпіонату України з міні-футболу спортивної ліги ФСТ «Колос» серед юнаків. У фінальній частині змагань брали участь команди з Кіровоградської, Чернівецької, Дніпропетровської, Одеської областей. Хмельницьку область у старшій віковій групі представляла команда з Ізяслава (тренер – Микола Бойчук), а в молодшій – юні футболісти зі Славути.

Впродовж трьох днів усі команди демонстрували досить високий рівень гри, а чемпіони були визначені в останній день. У старшій віковій групі доля переможця визначалась у поєдинку між ізяславчанами та дніпропетровцями. Цей поєдинок проходив в досить напруженій, рівній боротьбі. Як результат, переможний рахунок з мінімальною перевагою – 2:1. Таким чином команда м. Ізяслава стала чемпіоном цих змагань, друге місце посіли футболісти з Дніпропетровщини, а третю сходинку зайняла команда з Чернівців.

Усі наші хлопці впродовж чемпіонату демонстрували досить гарну командну гру, обігравши кожного з суперників, вони доклали максимум зусиль для перемоги. Але особливо хочеться відзначити голкіпера Ярослава Зведенюка, захисників Максима Євсєєва та Максима Тютюнова, нападників Дмитра Рабчевського та Євгена Загаєцького. Їх вклад у перемогу, на думку вболівальників, був найбільшим.

У молодшій віковій групі чемпіонами стали теж юні спортсмени з Хмельниччини, яку в цій групі представляли футболісти зі Славути. Відповідно друге місце виборола команда з Чернівців, а третє місце посіли одесити.

Насамкінець змагань організатори чемпіонату нагородили переможців та призерів кубками і почесними грамотами. Спеціальними призами були нагороджені й кращі гравці чемпіонату. Зокрема, голкіпер Ізяславської команди Ярослав Зведенюк був визнаний кращим голкіпером турніру.

І. Коханець

За матеріалами Ізяславської РДА