03.07.2017 — 12:05

Володимир Кальніченко взяв участь у науково-практичній конференції «День поля-2017»

30 червня на базі Хмельницької державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту кормів та сільського господарства Поділля у с. Самчики Старокостянтинівського району, за ініціативи Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та участю Миронівського інституту пшениці ім. В.М.Ремесла було проведено науково-практичну конференцію «День поля-2017».

У заході взяли участь перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Вадим Конончук, директор Хмельницької ДСГДС інституту кормів та сільського господарства Поділля Віктор Молдаван, начальники та спеціалісти управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники агроформувань всіх форм власності районів та інші зацікавлені особи.

Учасники заходу оглянули полігон сортів та гібридів сільськогосподарських культур основних селекційних центрів України. Ознайомилися з технологічними дослідами по вирощуванню сільськогосподарських культур із застосуванням різних доз органічних та мінеральних добрив з поясненнями науковців і спеціалістів. Представники науково-виробничих компаній ознайомили присутніх із сучасними дослідами захисту сільськогосподарських рослин, які впроваджуються на території Хмельницької області.

За матеріалами Департаменту АПР ОДА