25.02.2016 — 18:11

Науково-практичні конференції для працівників медичної галузі

IMG_044825 лютого в конференц-залі Державного патолого-анатомічного центру під головуванням заступника директора Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА Тетяни Косовської та головного невропатолога Департаменту охорони здоров’я ОДА Олесандра Костюка,  для лікарів невропатологів лікувально –профілактичних закладів міста та області, відбулася науково-практична конференція присвячена  «Комплексній  терапії вестибулярних розладів».

На нараду був  запрошений та виступив по даній темі доктор медичних наук, професор Вінницького національного медичного університету ім. М.І.Пирогова Сергій Петрович Московко.IMG_0449

Головний фахівець Олесандр Костюк, проаналізував роботу неврологічної служби за 2015 р.

Завершила нараду  заступник директора  Тетяна Косовська, яка вказала на певні недоліки роботи служби за минулий рік та внесла конкретні пропозиції  щодо  покращення медичної допомоги населенню області в подальшому.

Крім цього, для лікарів гінекологів проведено науково-практичну конференцію «Метаболічні аспекти гіперпролактинемії», а також підсумкову нараду районних та міських лікарів гінекологів дитячого та підліткового віку та відповідальних осіб за планування сім’ї  за 2015р.

IMGP7857Конференцію проводила завідуюча обласним центром планування сімї Ольга Пухлякова та обласний гінеколог дитячого та підліткового віку Оксана Бочкарьова.

На нараді були розглянуті питання профілактики, діагностики та лікування гіперпролактинемій, проведений розбір клінічних випадків та ситуаційних задач з практики лікаря акушер-гінеколога.

 

 

 

Людмила Небесна,

головний лікар Хмельницького обласного Центру здоров’я