29.02.2016 — 14:33

Волонтери з Ізяславщини повернулися з чергової поїздки на Схід

IMG_1927Волонтери Ізяславського району Володимир Зуєв, Сергій Хмиз та Володимир Коротун повернулися із поїздки з гуманітарним вантажем в зону АТО на сході України. Там їх з нетерпінням чекали наші земляки, які воюють на сході в різних військових підрозділах, з передачами від рідних та близьких. Крім гуманітарного вантажу зібраного небайдужими жителями району на схід було доставлено 36 адресних відправлень.

Машина волонтерів була «під зав’язку» заповнена гуманітарним вантажем: медикаментами, військовим екіпіруванням, одягом, взуттям, харчами, засобами гігієни. Сьогодні ті, що здійснюють волонтерську роботу, ризикують життям заради доставки необхідних для української армії речей, вкрай потрібних на передовій.

IMG_1925До збору коштів на закупівлю необхідних речей, збору продуктів, медпрепаратів для армії долучилися чимало людей: жителі міста Ізяслав та сіл району, учнівські та педагогічні колективи закладів освіти району, релігійні громади, колективи ФГ «Агро-Інвест» (с.Ліщана), ПрАТ «Ізяславський хлібзавод», ПП «Ізяславмолпродукт», Ізяславської ЦРЛ, ПП «Ізяславуська швейна фабрика», КП «Ізяславтепломережа», ТОВ «Бартнік», Агрохолдинг «Мрія» та багато інших небайдужих трудових колективів, громад та земляків.

«Незважаючи на труднощі, прості люди продовжують підтримувати наших захисників. Українці прекрасно розуміють, що наші солдати та офіцери стіною стоять за всіх нас і всі ми мусимо допомогти їм, разом маємо вистояти в ці складні часи», – зазначив волонтер Володимир Зуєв.

IMG_1915Також допомогу в організації поїздки надали волонтери Славутчини. Організатори поїздки висловлюють щирі слова подяки усіх хто долучився до  гуманітарної акції.

Не зважаючи на негаразди наші бійці тримають бадьорий бойовий дух, через волонтерів дякують землякам за допомогу, передають усім вітання. Хлопці були раді будь-яким подарункам, адже основне для них – це увага.

І. Коханець

За матеріалами Ізяславської РДА