26.07.2017 — 15:34

Валерій Олійник провів виїзний прийом громадян на Шепетівщині

Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Валерій Олійник провів особистий прийом громадян в м.Шепетівці та обговорив нагальні проблемні питання із головою адміністрації Романом Підопригорою.

В ході прийому жителі громади виявили велику активність та небайдужість до проблем як особистих, так і загально-громадських. Зокрема, було обговорено питання добудови нового приміщення Корчицької школи, яке було розпочато ще у 1990 році. У мешканців Корчицької сільської ради викликає стурбованість і тривогу стан діючої на даний час школи, яка розміщена у старих непристосованих, а з 2006 року офіційно визнаних аварійними, приміщеннях. «Проблема добре вивчена і відома, – сказав Валерій Цезарович, – дане питання знаходиться на контролі керівництва області та району, працюємо над його подальшим вирішенням».

Від імені мешканців с.Мокіївці звернувся голова Ленковецької ОТГ Юрій Криворчук з проханням посприяти у відновленні зупинки дизель-поїзда Шепетівка-Хмельницький на станції Мокіївці, оскільки дане залізничне сполученням є важливим зв’язком комунікації із обласним та районним центрами. Подібне питання порушив голова Михайлюцької сільської ради Богдан Книш щодо зупинки поїздів по станції Майдан-Лабунь, які курсують у напряму Києва.

Також під час прийому було обговорено питання проведення ремонту доріг місцевого та державного значення, належного функціонування залізничних переїздів та інші.

Всі запитувачі отримали усні відповіді і роз’яснення щодо подальших спільних дій. Питання, що потребують додаткового вивчення, взяті заступником голови облдержадміністрації на особистий контроль.

За результатами виїзду надані доручення головам Шепетівської райдержадміністрації та районної ради, керівникам структурних підрозділів РДА оперативно і повною мірою сприяти у вирішенні порушених питань згідно норм чинного законодавства.

За інформацією Шепетівської райдержадміністрації