29.02.2016 — 17:42

Василь Процюк зустрівся з народним депутатом України Дмитром Ярошем

IMG_0790Сьогодні, 29 січня, відбулася зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка з народним депутатом України Дмитром Ярошем в рамках його візиту на Хмельниччину. Крім цього, у заході взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в області Микола Семенишин, представники Служби безпеки України в області, прокуратури, обласної ради.

Дмитро Ярош представив присутнім основні засади запланованого національного руху «Дія» як державницької ініціативи народного депутата України. Подібний громадських рух передбачає об’єднання громадських організацій навколо принципів життя в умовах фронту і тилу. На початковому етапі рух передбачає створення ініціативних груп (рад), в подальшому, у травні – оформлення громадського руху як такого.

Василь Васильович відзначив важливість таких починань, особливо від людей, які добровільно взяли на себе обов’язок захищати країну та зберегти її територіальну цілісність і незалежність. Облдержадміністрація, в свою чергу, докладатиме усіх зусиль для надання підтримки як фронту безпосередньо, так й громадських організацій у прояві їхніх ініціатив.

 

М. Яруш