01.03.2016 — 16:20

В телефонному режимі

IMG_0812Сьогоднішня «гаряча» телефонна лінія «Запитай у влади» була по-справжньому «гаряча». Охочих звернутися зі своїми проблемами до заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Кальніченка виявилося чимало. Під час «гарячої» телефонної лінії було зареєстровано понад 10 телефонних звернень.

Звернення жителів області стосувалися різних сфер діяльності, зокрема: пільгового перевезення пасажирів та повернення компенсації, не відповідності ціни і якості послуги теплопостачання (м. Хмельницький); щодо відмови працівників в оформленні спадкового майна та закінчення процедури приватизації майна покійного чоловіка (с. Ладиги Старокостянтинівського району); непогодження з перейменуванням провулку Раскової на Ранковий (м. Хмельницький); включення комунального підприємства «Шляхрембуд» до переліку програм державного фінансування (смт. Віньківці); щодо електрофікації нової вулиці та фінансування професійно-технічного училища у м. Славута; непогодження із несанкціонованою вирубкою лісу та продажем будівлі дитсадка, що належить до комунальної власності, зі слів заявника (с. Климівка Хмельницького району).

По завершені «гарячої» лінії посадовець дав відповідні доручення керівникам, до компетенції яких відноситься те чи інше питання, відпрацювати порушені питання задля їх оперативного вирішення. А також наголосив, що стан вирішення кожної проблемної ситуації триматиме на особистому контролі.

Крім цього Володимир Ілліч відповів на запитання журналістів, що стосувалися проходження весняно-польових робіт та ціни на гречку.

«Ми не можемо регулювати ціни на крупи та змусити виробника продавати по помірних цінах. Основним методом впливу на ціну є проведення в області систематичних сільськогосподарських ярмарків. Зокрема, ціна на гречку на ярмарку 27.02.2016 становила 22, 70 грн.», – відзначив посадовець.

І. Коханець