09.08.2017 — 18:08

“Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”

09 серпня за підтримки ГО “Ти не один” відбулась Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”.

Ця акція, ініціатором якої є 15-річна художниця з прифронтового міста Покровськ Донецької області Лілія Дорошенко, є заключним етапом Всеукраїнської культурно-мистецької акції “За мир і щастя в Україні”.

Дана акція розпочалася 31.07.2017 року в м. Дніпро, пройде в усіх обласних центрах країни і закінчиться 24.08.2017 року на День Незалежності у прифронтовому місті Покровськ Донецькоїобласті.

Заступник голови-керівник апарату адміністрації Юрій Бирка долучився до акції та підтримав організаторів у їх прагненні об’єднати мрії усіх про успішну і незалежну країну.

У ході акції презентовано Картини Миру, виконану дітьми та дорослими (близько 10 000 дорослих та дітей), а також проведено благодійні аукціони українських художників під гаслом “Мистецтво лікує” (кошти від реалізації кожної картини буде перераховано на лікування воїна АТО, дані про якого нададуть військові) та майстер – класи з малювання.

За підсумками акції буде подано матеріали для реєстрації в Національному реєстрі Книги рекордів України.