29.02.2016 — 17:58

Збір обласної ради старшокласників

IMG_378526 лютого на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено збір обласної ради старшокласників. У роботі збору взяли участь талановиті та ініціативні представники лідерства із усіх куточків Хмельниччини.

Із вітальним словом до присутніх звернувся директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Гончарук, який переконаний у тому, що лідерство – це вінець управлінської майстерності, а лідери – це майбутнє України.

Продовжили збір демонстрацією презентацій проектів, запропонованих Всеукраїнською радою старшокласників на 2015-2016 навчальний рік. У цьому році було вказано лише назви проектів, а для їх реалізації кожна область повинна самостійно розробити мету, план та завдання проекту. Саме тому головам комісій було доручено протягом місяця розробити власні проекти, які стали для усіх основою роботи до кінця навчального року.

IMG_3676Дмитро Баланюк, головний спеціаліст служби у справах дітей Хмельницької міської ради, ознайомив старшокласників і юридичними правами та обов’язками дітей старшого шкільного віку. Учасники настільки захопилися цікавою доповіддю, що на завершення «засипали» виступаючого безліччю запитань. А тим часом координатори лідерів учнівського самоврядування за круглим столом підвели підсумки роботи обласної ради старшокласників за 2015 рік.

Також голова обласної ради старшокласників Войтюк Анна провела для лідерів воркшоп «Формування портфелю проектів лідерів учнівського самоврядування», де ознайомила усіх із поняттям «проект», вимогами до його оформлення та формою презентації.

На завершення збору Жолобок Наталія, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, детально розповіла про роботу сайту ОРС та побажала усім присутнім плідної праці та натхнення у подальшій роботі.

І. Коханець

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді