18.08.2017 — 16:31

Семінар щодо розробки та впровадженню систем управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР

17 серпня 2017 року за ініціативи Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та ТОВ «Хмельницьктестстандарт» спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбувся семінар на тему: «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР».

В роботі семінару взяли участь представники Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, інспектори управління Держпродспоживслужби, керівники та спеціалісти харчових та переробних підприємств області, приватні підприємці.

На семінарі висвітлено питання причин виникнення Системи НАССР в світі, послідовність дій з розробки та впровадження Системи, програми-передумови, наведено приклади належної виробничої та гігієнічної практики.

Акцентовано увагу на зміни в законодавстві стосовно безпечності харчових продуктів, обов’язки та відповідальність операторів ринку харчових продуктів щодо застосування процедур, заснованих на принципах  Системи управління безпечністю харчових продуктів.

За матеріалами Департаменту АПК