03.03.2016 — 16:30

Не лише вислухати, а й допомогти

IMG_0834Сьогодні, заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко провів особистий прийом громадян. Усі бажаючі мешканці області мали можливість особисто поспілкуватися з керівництвом області на тему хвилюючих питань.

Впродовж особистого прийому з жителями області розглянуто 15 звернень. Серед основних проблем, що сьогодні порушувались, слід відзначити питання надання матеріальної допомоги та незгодою орендарів щодо нарахування необґрунтованої плати за оренду ставку.

Крім цього, розглянуто два звернення щодо вирішення питання з виділення земельної ділянки учасника АТО, що проживають у Ярмолинецькому району.

IMG_0830Володимир Ілліч наголосив, що допомога учасникам АТО є нашим обов’язком, адже завдяки їм, в Україні, і досі збережена територіальна цілісність.

Розглянувши усі звернення, надано доручення керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій вивчити проблемні питання, які озвучили мешканці області, та у найкоротші терміни забезпечити їх вирішення відповідно до чинного законодавства України.