15.09.2017 — 16:35

17 вересня лісівники відзначають професійне свято

У третю неділю вересня в нашій державі традиційно відзначається День працівників лісового та мисливського господарства. Напередодні професійного свята лісівники зібралися у обласному центрі, щоб відсвяткувати своє професійне свято та привітати найкращих працівників.

Перед початком заходу відбулася ще одна символічна подія. Лісівники Хмельниччини завжди активно допомагають військовим, що несуть службу на Сході. От і цього разу за кошти, зібрані працівниками лісового та мисливського господарства області, було відремонтовано автомобіль, придбаний волонтерами для 59 окремої аеромобільної бригади. І саме сьогодні цей автомобіль в урочистій обстановці був освячений та переданий військовим. Найближчим часом його доправлять у зону проведення антитерористичної операції.

Далі відбулося урочисте засідання з нагоди професійного свята лісівників. До привітань і побажань, що звучали в залі, приєднався і заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Бирка. Він відзначив високий професіоналізм та цілеспрямованість лісівників області, їх нелегку копітку щоденну працю, побажав подальших успіхів у справі збереження і примноження лісового фонду Хмельниччини та вручив Почесні грамоти і подяки облдержадміністрації.

“Хочеться, аби вашу роботу відзначали не лише у цей день, а щоб усі мешканці нашої області щоденно усвідомлювали і цінували вашу працю, усі ті зусилля, яких ви докладаєте у справі збереження, відновлення, примноження лісового та мисливського господарства області “, – додав Юрій Ігорович.