09.03.2016 — 11:52

В Білогірському районі пройшов міжрайонний фестиваль КВК

SAM_385306 березня, напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру, в Білогірському районному будинку культури відбулася знакова подія – міжрайонний фестиваль команд КВК за участю учнівських команд Ізяславського, Білогірського та Теофіпольського районів області.

Фестиваль гумору та сміху, за задумою організаторів, був покликаний сприяти вихованню підростаючого покоління, відродженню та популяризації культурних та моральних цінностей сім’ї, збереженню народних, родинних традицій, пошуку і підтримці дитячих та юнацьких творчих колективів, обміну творчим досвідом.

Організаторами веселого дійства виступили очільник Білогірської районної держаної адміністрації Роман Муляр та голова Білогірської районної ради Василь Мельник.

SAM_3758Враховуючи наближення свята 8 Березня темою фестивалю став пошук «Великої загадки життя…». Своє бачення цієї загадки команда «Молодь on-line» з Ізяслава, команда «Агенти кохання» з Теофіполя та команда «Лицарі Купідона» з Білогір’я показали у конкурсних випробуваннях: «Візитка», «Музичний біатлон», «Конкурс капітанів», «Домашнє завдання».

У них, команди-учасниці гри продемонстрували гумористично-естрадне дійство, яке включало в себе демонстрацію логічно пов’язаних між собою жартів та мініатюр.

За результатами гри переможцем стала команда Білогірського району «Лицарі Купідона», команда «Молодь on-line» Ізяславського району стала другою, третє місце посіли «Агенти кохання» з Теофіпольського району.

В. Кучерук