15.09.2017 — 16:27

Відбулося засідання громадської ради при облдержадміністрації

14 вересня за участю заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Юрія Бирки відбулося засідання громадської ради при облдержадміністрації. На засідання також були запрошені представники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації.

У ході роботи члени громадської ради заслухали інформацію представників Департаментів  охорони здоров’я  та освіти і науки облдержадміністрації щодо реформування відповідно галузей медицини та освіти на теренах області,  а також  основних проблемних питань, які виникають у ході реформування. Акцентовано увагу на взаємодії з громадськістю під час впровадження реформ.

Також під час засідання обговорено та підтримано проект розпорядження голови облдержадміністрації “Про затвердження Положення про обласну комісію у справах увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій”.

Ще одне важливе питання, яке обговорили члени громадської ради – проблема роботи сміттєзвалища в обласному центрі. За результатами обговорення прийнято рішення про створення робочої групи у складі 5 чоловік, що працюватиме над пошуком можливих варіантів розв’язання цього питання. Також планується провести її спільне засідання з робочою групою громадської ради при Хмельницькій міській раді з метою напрацювання шляхів вирішення проблеми.