20.09.2017 — 10:21

Запрошуємо молодь та членів громадських організацій до відкриття Всеукраїнського табору “Розумівка – Холодний Яр Повстанські стежки Чорного ворона”

Відповідно до Указів Президента України від 12 червня 2015 року № 334 «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді», від 13 жовтня 2015 року № 580 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 – 2020 роки» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2016 року № 898 «Про затвердження плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2017 рік» та підпункту 2.4.2 пункту 2.4 розділу 2 календарного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2017 рік, Мінмолодьспорт у співпраці з управлінням освіти, науки молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації проводитимуть з 21 по 24 вересня 2017 року біля села Розумівка, Олександрівського району, Кіровоградської області Всеукраїнський табір, спрямований  на вшанування героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України, “Розумівка – Холодний Яр. Повстанські стежки Чорного Ворона”.

Метою заходу є ушанування героїв боротьби українського народу за незалежність і територіальну цілісність України, формування активної громадської позиції щодо незалежної, цілісної Української держави, поглиблення знань учасників заходу про патріотизм, залучення сучасної молоді до вивчення історії України.

До участі у таборі запрошуються молодь, члени громадських організацій. Вік учасників від 15 до 21 років.

Oрганiзатoри oбiцяють учасникам табoру надзвичайнo цiкаву та насичену прoграму. Прoвoдитимуться рiзнoманiтнi захoди прoсвiтницькoгo характеру, заняття iз медицини, самoзахисту, спoртивнoгo oрiєнтування, виживання, майстер-класи вiд учасникiв АТO, вiдвiдування музею “Хoлoднoгo Яру”, Святo-Хрестoвoздвиженськoї церкви, перегляди фiльмiв “Червoний” та “Хoлoдний Яр” тoщo.

Заявки на участь (ПІБ, контактний номер телефону) необхідно подати до управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації строком до 18 вересня 2017 року на електрону адресу ([email protected]).

Прибуття учасників заходу здійснюється у місто Кропивницький. Учасники заходу повинні мати з собою необхідне спорядження для проживання в умовах табору (згідно з списку).

Усі витрати на проживання, харчування та проїзд (в обидві сторони) для учасників будуть покриті за рахунок організаторів.

Контактна особа: у Міністерстві молоді та спорту України – Ольга Коновалюк, головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання (044-248-74-81); в управлінні освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації – Волошин Владислав, спеціаліст відділу молодіжної політики та виховної роботи (0976832395).

Список необхідного спорядження для проживання в умовах табору

Намети   1 шт.

Наплічник 1 шт.

Килимок туристичний (поліуретановий)   1 шт.

Спальний мішок 1 шт.

Взуття спортивне   2 пари

Штормівка 1 шт.

Поліетиленова накидка    1 шт.

Одяг спортивний (військова форма)   2 шт.

Шапочка спортивна    2 шт.

Миска, горнятко, ложка, ніж    по 1 шт.

Фляга   1 шт.

Предмети особистої гігієни

Паспорт, ідентифікаційний код (копії)