20.09.2017 — 12:28

Вітаємо призерів  у Фіналі чемпіонату України з картингу!

З 15 по 16 вересня  2017 року у місті Києві на картодромі спорткомплексу «Чайка» відбувся Фінал чемпіонату України з картингу серед учнівської молоді.

Хмельницьку область представила команда обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді під керівництвом керівника гуртка Григорія Брамніка. До команди увійшли: Артем Кобилянський, Денис Снігур, Владислав Сарапук, Едуард Пинзар, Діана Гречана, Матвій Грабець, Юрій Красуля та Артур Білявець. Учасники після прибуття та реєстрації взяли участь у змаганнях, де  гуртківці продемонстрували уміння та навички.

Чемпіонат передбачав особисто-командну першість у швидкісному маневруванні та у шосейно-кільцевих перегонах у класах картів «Піонер-Н-міні», «Піонер-Н», «Піонер-Б», «Кадет», «Популярний-юнаки» «Популярний», «125-безкоробка».

У заліку серед обласних команд Хмельницька область посіла ІІ командне місце.

Переможці в особистому заліку нагороджені дипломами Українського державного центру позашкільної освіти. Денис Снігур, який змагався в класах картів «Популярний», здобув перше місце в абсолютному особистому заліку, а також Матвій Грабець виборов золоту медаль в класі картів «Піонер-Н». Владислав Сарапук у класах картів «Популярний-юнаки» та «Кадет» став срібним призером.

Вітаємо команду та бажаємо азарту, терпіння  успіхів у підкоренні нових  вершин!