21.09.2017 — 17:05

Хмельницькому університету управління та права – 25!

21 вересня один з  провідних вузів області Хмельницький університет управління і права відзначає 25-у річницю з дня заснування. На урочистості з нагоди цієї важливої дати зібралися професорсько-викладацький склад університету, студенти, випускники. І привітати їх з святом завітали представники влади області та міста, депутатського корпусу, колеги з інших навчальних закладів.

В університету дуже незвична історія, адже він був заснований як приватний. І лише за три роки він став державним. Подія передачі приватного вузу державі стала в Україні безпрецедентною.

За ці роки університет перетворився на один з провідних вузів, який має свої досягнення, здійснює великий вплив на кадровий та інтелектуальний розвиток нашого краю. Науково-педагогічний колектив щедро ділиться своїми знаннями з молодим поколінням, оригінальними ідеями й дослідженнями. За роки існування університету кандидатські дисертації захистили 96 осіб, а докторські  – 18.

Від облдержадміністрації з нагоди чвертьстолітнього ювілею університету привітав заступник голови облдержадміністрації Валерій Олійник. Посадовець відзначив, що у навчальному закладі склалися  добрі традиції, а випускниками його стали  вже декілька поколінь талановитих, енергійних керівників, прекрасних спеціалістів, вчених і науковців.

“Впевнений, що і надалі випускники Хмельницького університету управління і права служитимуть благородній справі пошуку істини, зміцнення законності, розбудови демократичного суспільства, працюватимуть над розвитком української науки,” –  наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Валерій Цезарович побажав усім натхнення на шляху підкорення нових вершин знань, миру, злагоди та спокою в суспільстві, взаємоповаги та творчих злетів, а також вручив Почесні грамоти та подяки облдержадміністрації викладачам університету.