26.09.2017 — 16:16

Аудитори Хмельниччини провели зустріч з студентами Хмельницького національного університету

22 вересня в Управлінні Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області відбулась зустріч зі студентами факультету Економіки і управління Хмельницького національного університету.

“Проведення такого заходу має важливе значення для студентів нашого університету. Приємно, що аудитори відгукнулись на наше звернення.“ –  сказав у вступному слові проректор з науково-педагогічної та наукової роботи Михайло Войнаренко.

  В свою чергу начальник Управління Анатолій Марценюк, як випускник Хмельницького національного університету, наголосив на високому рівні науково-професійної підготовки Вишу та на своєму прикладі показав студентам можливості, які відкриває відповідальне ставлення до навчання.

 Заступник начальника Управління Сергій Москалець  познайомив студентів з  структурою та основними завданнями органів державного фінансового контролю та наголосив на зміні пріоритетних напрямів роботи Держаудитслужби.

Інформація, що була доведена до студентів, викликала неабияку зацікавленість учасників заходу. Зустріч пройшла у форматі дискусії, де кожен студент мав можливість задати питання та обговорити важливі аспекти роботи органів державного фінансового контролю.

  Керівництво Управління сподівається, що такі зустрічі стануть традиційними і проводитимуться щорічно.