27.09.2017 — 11:51

До 80-річчя Хмельницької області у професійно-технічних навчальних закладах було проведено акцію «Моя Хмельниччина»

Хмельницьким державним центром естетичного виховання учнівської молоді, з метою відзначення вісімдесятиріччя Хмельницької області та популяризації визначних історичних та туристичних місць Хмельниччини, серед учнівської молоді професійно-технічних навчальних закладів було проведено акцію  «Моя Хмельниччина».

Учні професійно-технічних навчальних закладів взяли активну участь у акції розробивши стіннівки, в яких  розповіли про значущі, історичні, туристичні місця різних регіонів Хмельниччини, а також людей, які внесли вагомий внесок у розвиток області. Для оформлення та висвітлення теми стіннівок використали різні техніки: малюнок, фото, графічні редактори, також різні літературні жанри: есе, вірші, оповідання. Свої роботи вони презентували у  навчальних закладах, а кращі надіслали на ХДЦЕВУМ, для висвітлення їх на обласному рівні.

Оглянути роботи та здійснити візуальну подорож цікавими куточками Хмельниччини можна у  Департаменті освіти і науки  Хмельницької обласної державної адміністрації, де  змонтовано виставку стіннівок учнівської молоді професійно-технічних навчальних закладів «Моя Хмельниччина».