22.03.2017 — 14:35

Оголошено прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка

скачанные файлыДержавний комітет телебачення та радіомовлення України оголошує з 1 березня до 1 травня 2017 року прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2003 року № 1832 «Про премію Івана Франка в галузі інформаційної діяльності» Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня.

Для участі у конкурсі потрібно подавати публіцистичні твори, що сприяють утвердженню історичної пам’яті нараду, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на розбудову державотворення та розвиток демократизації українського суспільства.

Приймаються твори, які були опубліковані у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення. На здобуття Премії можуть бути висунуті роботи як окремих осіб, так і творчих колективів у складі не більше п’яти осіб.

Звертаємо увагу, що відповідно до п.4 Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття премії з двома і більше творами.

На здобуття Премії, подаються: клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора, примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення, копія паспорта.

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення та радіомовлення України з поміткою (на здобуття Премії Івана Франка в галузі інформаційної діяльності).

Телефон для довідок: (044) 278-86-96.