28.09.2017 — 09:37

Чергова перемога в «полюванні на лисиць»!

З 22 по 24 вересня 2017 року в м. Києві відбулися Всеукраїнські змагання за Кубок УДЦПО серед учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації. Хмельниччину представляла команда Нетішинського Клубу «Юний технік» у складі 8 учасників та керівника команди – Панчук Людмили Сергіївни.

Захід було приурочено до річниці визволення м. Києва від фашистських загарбників. Участь у змаганнях взяли 14 команд з Вінницької (2). Хмельницької (2), Сумської (4), Закарпатської, Рівненської, Тернопільської, Волинської областей та міста Київ (2).

Змагання проходили у мальовничому Голосіївському парку, де на спортсменів чекало багато перешкод: безліч пагорбів та урвищ, невеличких озер та струмочків, які необхідно було подолати. Та незважаючи ні на що учасники змагань зуміли подолати складну дистанцію за допомогою радіоприймача, компаса та топографічної карти.

Чемпіонами у забігу на 144 мГц у своїх вікових категоріях стали Петровська Яна та Власюк Юлія, які посіли 1 та 2 місця в особистому заліку.

У другому радіомарафоні на 3,5 мГц перемогу здобула Петровська Яна, яка посіла 3 місце. В загальному командному заліку команда Хмельницької області посіла почесне третє місце.

З позитивними емоціями поверталися наші спортсмени додому, адже змагання пройшли на високому рівні та  в дружній атмосфері, а  спортивний азарт та прагнення до перемоги залишили у спортсменів незабутні враження.

Побажаємо  спортсмeнам удачі і яскравих пeрeмог!