27.10.2017 — 10:00

30 жовтня Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна відвідає Хмельниччину

30 жовтня Голова ДРС Ксенія Ляпіна зустрінеться з представниками бізнесу, громадськості та владиХмельницької області.Серед запрошених: керівництво Хмельницької обласної  державної адміністрації, Хмельницької обласної ради, міста Хмельницький, представники громадських об’єднань підприємців та бізнес-асоціацій, розробники регуляторних актів.

У програмі візиту – семінар з представниками бізнес-об’єднань щодо практичного застосування норм регуляторного законодавства та законодавства з питань державного нагляду (контролю) для забезпечення прав та інтересів суб’єктів господарювання.

Захід організований спільно Державною регуляторною службою України та Центром комерційного права за фінансової підтримки USAID.

Підприємницька спільнота Хмельниччини зможе опанувати методологію застосування М-тесту – європейську методику, за допомогою якої можна порахувати вартість державних та місцевих регулювань для бізнесу.

Голова ДРС розповість про застосування онлайн-інструментів для визначення адміністративного навантаження на бізнес, оцінку впливу регуляторних актів на конкуренцію, напрямки регуляторної політики в Україні, а також про кроки Уряду щодо поліпшення бізнес-клімату та зменшення бар’єрів для ведення бізнесу.

Реєстрація учасників: з 09:00 до 09.30

Початок зустрічі та семінару:о 09.30

Місце проведення:актовий зал Хмельницького університету управління та права, 2-й поверх, вул. Героїв Майдану, 8, м. Хмельницький

Додаткова інформація для ЗМІ:096-784-74-17

 

Запрошуємо приєднатися до сторінки Державної регуляторної служби України у соціальній мережі Facebook. Заздалегідь дякуємо.

#Регуляторнаслужба

ПРЕС-СЛУЖБА ДЕРЖАВНОЇ РЕГУЛЯТОРНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ