31.10.2017 — 17:58

Перемога у Всеукраїнській виставці-конкурсі з історико-технічного стендового моделювання!

З 26 по 28 жовтня у місті Луцьку Волинської області було проведено Всеукраїнську виставку-конкурс з історико-технічного стендового моделювання.

У заході взяли участь 10 команд з Київської, Дніпропетровської, Хмельницької (2 команди), Харківської, Житомирської, Закарпатської, Волинської (2 команди) областей та м. Київ.

За сприяння Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді цьогоріч Хмельниччину представила команда Кам’янець-Подільського Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Костюка Дениса Володимировича – тренера-керівника команди.

Конкурсанти демонстрували свої вміння у створенні моделей, ділилися секретами майстерності стендового моделізму та прагнули поповнити свої творчі скарбнички новими здобутками.

Оцінювання робіт виставки-конкурсу відбулося за класами моделей: авіація, бронетехніка, збройні сили, залізнична техніка, фігури, паперові моделі та діорами. При оцінюванні суддівська колегія брала до уваги загальне враження від моделі, якість фарбування та якість зборки.

За підсумками проведення вищезазначеного заходу команда Хмельницької області здобула 8 дипломів І ступеня, 7 дипломів ІІ ступеня та 4 дипломи ІІІ ступеня! І поповнила скарбничку перемог 3 командним місцем.

Вітаємо наших переможців!