17.11.2017 — 15:17

Шепетівська центральна районна лікарня відзначила 70-річчя

16 листопада у приміщенні актової зали Шепетівської центральної районної лікарні відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 70-ї річниці з дня заснування лікарні. Перші документальні згадки про лікарню в Шепетівці сягають 1902 року. Тоді в кам’яній будівлі лікарні працював один лікар та два фельдшери, а з 1947 року медична установа отримала офіційний статус Шепетівської центральної районної лікарні.

Вітали працівників лікарні зі святом представники влади району і міста, Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, депутатського корпусу Хмельницької облради, меценати та друзі.

 

Під час урочистостей представники місцевої та районної влади наголосили, що докладають максимум зусиль для зміцнення матеріально-технічної бази закладу, поліпшення умов праці персоналу лікарні, забезпечення комфортних умов перебування хворих. Для цього лише протягом 2017 року додатково з районного бюджету було виділено 9,6 млн. грн.

Так, з найщирішими привітаннями до медиків звернувся міський голова Шепетівки Михайло Полодюк. Зазначив, що допомога яку надають міська та районна влада, а також меценатами, сприятиме швидкому розвитку центральної районної лікарні у потужний медичний центр.

Насамкінець, міський голова вручив головному лікарю Шепетівської центральної районної лікарні Валентині Савчук сертифікат на 400 тисяч гривень для придбання гематологічного аналізатора, біохімічного аналізатора та апарату для абляції вен.

З нагоди свята грамотами та цінними подарунками міської  влади, райдержадміністрації та районної ради нагородили кращих працівників закладу. Додали святкового настрою присутнім виступи місцевих аматорів народної творчості.

Хмельницький обласний Центр здоров’я