23.11.2017 — 18:04

Семінарів для розпорядників бюджетних коштів Хмельницької області щодо роботи у системі ProZorro

20-22 листопада 2017 року облдержадміністрацією спільно з Хмельницьким центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено навчання сфері публічних закупівель для розпорядників бюджетних коштів області (представників органів державної влади, місцевого самоврядування, державних та комунальних підприємств області) на тему «Правові та практичні аспекти публічних закупівель в Україні».

Розглянуто актуальні питання використання системи електронних державних закупівель, особливу увагу було звернуто на практичне застосування  законодавства у сфері публічних закупівель.

У 2017 році (станом на 23 листопада 2017 року) в області через систему електронних державних закупівель здійснено (або оприлюднено звіт про здійснення) 23020 закупівель. Підтверджена економія бюджетних коштів становить 251,34 млн. гривень.

У системі через відкриті торги в області здійснили закупівлі 402 замовника. Участь у відкритих торгах (аукціонах) прийняло майже 2,9 тис. суб’єктів підприємницької діяльності.