07.02.2018 — 09:49

Зустрічі на вернісажі

Від сьогодні кожен, хто завітає до Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка, зустрічатиметься поглядом із багатьма відомими у нашому місті чи навіть у всьому світі людьми. В арт-холі бібліотеки відкрито виставку “Дружній вернісаж”. Свої роботи презентують досить молоді але, безперечно, дуже обдаровані художники − студенти факультету мистецтв ХГПА Олександр Тихончук та Артем Рудик.

На двадцяти семи полотнах – портрети відомих акторів, моделей, культуристів, мультиплікаційних персонажів, друзів та автопортрети Олександра  і Артема. Родзинкою виставки є картини, на яких зображені заслужені та народний художники України − наші земляки Михайло Андрійчук, Олександр Гуменчук і Микола Мазур. Ці роботи – свідчення неабиякої мистецької сміливості, адже наважитись писати портрети талановитих митців, а декого з них ще й запросити на відкриття виставки – вчинок, який заслуговує на повагу. За словами Михайла Омеляновича, який довго з цікавістю розглядав свій портрет, достойні поваги  і трудолюбство та старанність молодих творців. А ще пан Михайло зазначив, що художники-початківці наділені любов’ю до зображуваного та талантом, який обов’язково треба розвивати впродовж усього життя.

Художник Яків Павлович та викладачі ХГПА Галина Бучківська і Антоніна Шерстинюк, привітали Олександра і Артема та побажали нових творчих звершень.

Діятиме виставка до 28 лютого. Завітайте, ви будете здивовані.