09.02.2018 — 09:00

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області інформує

з 1 січня 2018 року в рамках децентралізації відбулась передача автомобільних доріг загального користування місцевого значення із сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України в управління місцевим органам влади.

 811 автомобільних доріг загального користування  місцевого значення Хмельниччини перейшли із сфери управління Служби автодоріг у Хмельницькій області до сфери управління Хмельницької обласної державної адміністрації.

 На сьогодні, на балансі Управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації знаходяться обласні та районні автодороги, загальною протяжністю 5087,8 км.

Функції замовника на виконання робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг місцевого значення виконує новостворене державне підприємство «Служба місцевих автодоріг».

На балансі Служби автодоріг у Хмельницькій області залишились лише автошляхи державного значення.

Звернення щодо покращення стану обласних та районних автодоріг доцільно адресувати новому балансоутримувачу – Управлінню регіонального розвитку та будівництва Хмельницької обласної державної адміністрації.