09.02.2018 — 08:45

Увага! Попередження про ускладнення погодних умов

 За інформацією управління цивільного захисту населення облдержадміністрації, станом на 08-00 год 09.12.2018 року проїзд на дорогах державного та місцевого значення Хмельниччини забезпечено Службою автодоріг задіяно для роботи 155 механізмів, з них 50 плужних, та 428 працівників (21 у черговому режимі). Надзвичайних подій, пов’язаних з погіршенням погодних умов, в області не зафіксовано.

Водночас, за даними Укргідрометцентру, внаслідок впливу активного циклону в Україні  погодні умови залишаються складними.

Протягом 9 лютого: в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покриву 10-20 см), на дорогах ожеледиця; в Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

9 лютого на дорогах Київської області подекуди ожеледиця, вночі налипання мокрого снігу, місцями сильний мокрий сніг.

Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12, вночі на Лівобережжі окремі пориви 15-20 м/с. Температура в західних областях вночі та вдень 0-5° морозу; на решті території від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни 1-6° тепла.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, роботи електричних мереж, комунального господарства у більшості областей країни (крім південних).