14.02.2018 — 10:00

В. Кальніченко: Наше ключове завдання – забезпечення сприятливих умов для успішної роботи інвесторів та створення робочих місць для населення

13 лютого відбулася чергова зустріч першого заступника голови адміністрації Володимира Кальніченка з генеральним директором підприємства Зовнішньої торгівлі ТОВ Техімпекс (Республіка Польща) Кшиштофом Следзіньскі.

Розпочинаючи розмову, Кшиштоф Следзіньскі розповів про можливості кредитування підприємств малого і середнього бізнесу польськими банками, про можливі шляхи виведення українських підприємств на міжнародні ринки, а також  поділився інформацією як правильно зробити пропозицію іноземному інвестору.

Також значну увагу приділено питанню, що стосується створення розгалуженої мережі та функціонування індустріальних парків на території Хмельницької області. Створення таких парків дозволить концентрувати промислове виробництво на обмежених площах за межами житлових, історико-культурних та рекреаційних територій.

В свою чергу, Володимир Ілліч запропонував на розгляд проекти, які важливо реалізовувати на теренах області відповідно до потреб внутрішнього та зовнішнього ринків.

“Наше ключове завдання – забезпечення сприятливих умов для успішної роботи інвесторів та створення робочих місць для населення.  Відтак, маю надію, що й надалі наш край розвиватиме співпрацю з Польщею як в економічному, так і соціальному напрямах”, – підсумував Володимир Кальніченко.